SchoolPraat

Obs De Delta gebruiken wij de SchoolPraat-app.

Even snel op je smartphone kijken wanneer de ouderavond of de schoolvakantie is. Direct een berichtje krijgen als de kinderen later terug zijn van schoolreis. Zien wie er allemaal lesgeven op deze school en achtergrondinfo lezen over de onderwijsmethode. De foto’s van het schoolreisje aan opa en oma laten zien. Meteen op de hoogte zijn van het laatste schoolnieuws. Direct alle telefoonnummers en e-mailadressen bij de hand.

Dat kan allemaal met de nieuwe app van De Delta. De school heeft bewust gekozen voor een app omdat dat de eenvoudigste en meest effectieve manier van communiceren is. Bovendien is het een mooi en eigentijds visitekaartje voor de school. Veel ouders en leerlingen hebben een smartphone of tablet en de app is een stukje extra dienstverlening. Iedereen is erg enthousiast over het gemak dat de app oplevert.

Obs De Delta is te vinden via de nationale SchoolPraat-app, waar steeds meer scholen gebruik van maken. Ouders en leerlingen kunnen de SchoolPraat-app downloaden via de App Store en Google’s Playstore.

Lees meer over: