Onze Visie

Wij stimuleren de sfeer van openheid en nieuwsgierigheid naar de ander. Dit op een wijze waarin elk kind en zijn of haar ouders wordt gezien en wordt gehoord. Wij leggen de verbinding tot begrip en saamhorigheid.

Anti-pest protocol

Om goed te kunnen functioneren heeft een kind allereerst zo’n veilige en ‘warme’ omgeving nodig. Het moet met plezier naar school gaan. De kleinschaligheid van de beide vestigingen vormt wat dat betreft een stevige basis.

Gezonde school

Aandacht voor sociaal emotionele ontwikkeling

Visie

OBS De Spiegel is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij zijn er voor ouders die het beste willen bereiken voor hun kind. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

Ouders

OBS De Lindenboom is een veilige en betrokken school voor alle leerlingen, ouders en medewerkers. Wij zijn er voor ouders die het beste willen bereiken voor hun kind. Wij dagen de kinderen en de medewerkers uit om hoge ambities waar te maken. Samen maken we ons sterk voor goede leerprestaties, taal- en talentontwikkeling.

Groepen

Openbare basisschool De Lindenboom is de eerste school in Zaanstad die uw kind volwaardig basisonderwijs aanbiedt vanaf 3 jaar en 9 maanden. In de Startgroep krijgt uw kind drie maanden extra onderwijstijd voordat het met de basisschool begint.

Nieuws

Nieuw! Delta Juniorgroep

Nieuw! Delta Juniorgroep

Heeft uw peuter meer uitdaging nodig? Dan is DeltaJunior echt iets voor uw kind. Is uw peuter al klaar voor de basisschool? Bij DeltaJunior bieden we kinderen vanaf 3,5 jaar meer uitdaging. Zo bereiden we kinderen alvast voor op de basisschool. Bij DeltaJunior...

Lees meer
Kleuters openen ontdekplein op De Delta

Kleuters openen ontdekplein op De Delta

Thomas Room (5) en Liv Kay (4) knipten woensdagmiddag samen met schooldirecteur Linda Bartels het lint door van het nieuwe ontdekplein bij obs De Delta in Assendelft. In de ochtenduren schoven Buse Deveci (4) en Elize Fagoe (6) al aan voor het werk aan de thematafel....

Lees meer

Kalender

[ai1ec view=”posterboard” events_limit=”5″]